You are here

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ MİMARİ (GEREKSİNME PROGRAMI İÇİN DEVİNGEN BİR YAZILIM DİZGESİ

A DYNAMIC SOFTWARE SYSTEM FOR THE ARCHITECTURAL BR1EF OF THE POLITICAL SCIENCE FACULTY

Journal Name:

Publication Year:

Abstract (Original Language): 
Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ankara Gölbaşı'nda yeni bir yerleşke oluşturmayı tasarlamaktadır. Yasıda, bu yerleşkede bulunacak tesislerin mimari izlencesinin yapılabilmesi için geliştirilen devingen bir bilgisayar yazılım dizgesi tanıtılmaktadır. Mimari izlencenin yeri, planlama ve tasariE ile kesiştiği yerler ve yüklenmesi gerektiği geri besleme görevi etraflıca tartışılarak, dizge bu unsurlar kapsamı İçinde ele alınmıştır. Dizgedeki yordam ve kütüklerin kullanılabileceği diğer uygulama alanları da açıklamalarda içerilraektedir.
183-198

REFERENCES

References: 

MİTCHELL, W.J,, Computer-Aided Architectural Design, New York: Petrocelli/Charter, 1977.
PUGH, A.L., DYNAMO II User's Handbook, Cambridge, Mass.: MİT Press, 1970.
PULTAR, M. and ÖZGÜÇ,'B., Siyasal Bilgiler Fakültesi Gölbaşı Yerleşkesi Mimari Gereksinme Programı için Devingen Bilgisayar Yazılım Dizgesi. Applied Research Report n. 80.-05.05.01., Ankara: Middle East Technical University, 1980.
PULTAR, M, and Ö2GUC, B., Siyasal Bilgiler Fakültesi
Gölbaşı Yerleşkesi Mimari Gereksinme Programı ve Açıklamaları. Applied Research Report n. 80.05.05.02, Ankara: Middle East Technical University, 1980.
PULTAR, M. and ÖZGÜÇ, B., Siyasal Bilgiler Fakültesi
Mimari Gereksinme Programı"için Devingen bir Yazılım Dizgesi, in Bilişim 80 Bildiriler, Proceedings of the 3rd National Information Sciences Congress, Ankara: Türkiye Bilişim Derneği Yayınları n. 6, 1980, pp. 132-137.

Thank you for copying data from http://www.arastirmax.com